niedziela, 30 czerwca 2013

Dziękuje...

Kochani!

Dostałam tyle cudnych życzeń płynących prosto z serca, 
[oczywiście nie tylko tu na blogu] 
że nie wypada nie podziękować Wam wszystkim za pamięć!

Były to dla Mnie naprawdę wyjątkowe urodziny,
między innymi dzięki temu, 
że 'mam' Was! 

Jeszcze raz ...





8 komentarzy:

  1. wlasnie niech sie wszyskie spelnia!
    dawno cie u nas nie bylo zapraszam!!!

    OdpowiedzUsuń
  2. W takim razie spełnienia tych wszystkich cudownych życzeń :)

    OdpowiedzUsuń
  3. kochana dużo miłości i szczęścia :D
    :*
    bys mogła marzyć każdego dnia :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Witam, dziękuję za odwiedziny, odpisałam na blogu ale jeszcze napiszę tutaj jeżeli to nie problem....1. Świeży bób dokładnie opłucz pod bieżącą zimną wodą 2. Przełóż bób do garnka i zalej wodą w proporcjach 1:2 (2x więcej wody niż bobu) 3. możesz dosypać cukier (ok 1 łyżeczkę na 1kg bobu)-ja nie dosypuję ;) 4. Zagotuj bób i dopraw go solą (ok 1 łyżeczka na 1kg bobu) 5. Możesz dodać koperek do gotowania (kilka gałązek na 1 kg bobu) - opcjonalnie 6. Bób gotuj na dużym ogniu, pod przykryciem. Czas gotowania: 15minut. Jeśli jednak bób jest starszy czas gotowania może się wydłużyć nawet do 25-30minut. Najlepiej wyjmij z garnka kilka nasion o różnej wielkości i spróbuj po ówczesnym ostudzeniu. Wszystkiego najlepszego ;)))

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za Twój komentarz :)